2017.05.04.
Agóra Veszprém
Főzzünk együtt Antal Valival!

Hagyományos ételeink főzés nélkül, avagy a nyerskonyha alapjai.

Számtalan olyan ételünk van, amit percek alatt főzés nélkül is elkészíthetünk. Nemcsak finomak és egészségesek, hanem sok esetben gyógyhatással is bírnak.

Manapság egyre jobban fókuszba kerül az egészséges táplálkozás - nem csak amiatt, mert számtalan betegség megelőzhető lenne vele, hanem azért is, mert sajnálatos módon egyre több az ételallergiás, illetve ételintoleranciás ember. Sajnos az egészséges táplálkozással kapcsolatok tévhitek szerint az egészséges ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük. 
Főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadás-sorozattal Antal Vali az egészséges táplálkozás alapjait szeretné megtanítani. A foglalkozáson hathatós gyakorlati képzést is kaphatnak az érdeklődők.
Részvételi díj: 2500,-Ft 

A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű,
az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.

Kezdés:  17:00
Belépő:  2 500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

bemutató