2016.05.08.
Agóra Veszprém
Cukorvirágkészítő tanfolyam

A cukorvirág műalkotás a maga nemében! Egy ehető csoda!

 
A legkisebb részletekig kidolgozható és a marcipánnal ellentétben a nyári meleg sem kezdheti ki, így ideális az esküvői tortáktól kezdve cupcake-ek díszítéséig bármihez! És a cukorvirág eltehető, hosszabb ideig akár egy minivázában is gyönyörködhetnek benne, ami még inkább növeli értékét!
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtanulni a cukorvirág készítésének fortélyait. Ezzel a tudással díszítheti a jövőben tortáit, süteményeit, családtagjait és barátait is meglepheti bármilyen alkalommal!
A tanfolyamon a gyöngyvirág, az orchidea és a tulipán, valamint különféle levelek elkészítését tanulhatják meg a résztvevők. Megismerhetik a cukorvirág készítéséhez szükséges eszközöket és a szükséges anyagok lelőhelyeit. A virágkészítés a tanfolyam után otthon is folytatható, ehhez a résztvevők egy 8 db-os formázó készletet és egy erezőpadot kapnak.
Szükséges eszköz: sodrófa
Részvételi díj: 8900,- Ft/fő, amely tartalmazza a szükséges anyagokat, valamint egy 8 db-os formázó készletet és egy erezőpadot.
A tanfolyam végén a résztvevők oklevelet kapnak. 
A foglalkozást vezeti: Patakfalvi Andrea cukrász
Jelentkezni lehet május 2-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamra 8 fő jelentkezését várjuk.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@veszpremvmk.hu e-mail címen.
Kezdés:  15:00
Belépő:  8.900.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam