2016.03.04.
Agóra Veszprém
Bonbonkészítő tanfolyam – tippek, trükkök, technikák

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a csokoládét, szeretné megtanulni a bonbon készítésének technikáját

A négyórás kurzuson a résztvevők megtanulhatják a bonbonkészítés alapjait, egyedi, változatos bonbonokat készíthetnek, valódi belga csokoládéból (Belcolabe). Megismerkedhetnek a bonbonok sokszínűségével, a megfelelő alapanyagokkal és a beszerzési helyekkel. Az itt megtanult technikával a bonbonkészítés otthon is folytatható. A nap végén a résztvevők hazavihetik az elkészült bonbonokat, valamint a bonbonöntő formát is.

A tanfolyamot vezeti: Kék Mónika szakképzett cukrász.
Részvételi díj: 8500,- Ft/fő, amely tartalmazza a bonbonöntő forma árát is.
Jelentkezni lehet március 2-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamot 8 fő jelentkezése esetén indítjuk.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@veszpremvmk.hu e-mailcímen.
Helyszín: VMK látványkonyha

A program a TIOP 1.2.1 /A-12/1 – 2013-0001 - AGÓRA VESZPRÉM elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat fenntarthatóságának részét képezi.

Kezdés:  15:00
Belépő:  8.500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam