2015.12.05.
Agóra Veszprém
Bonbonkészítő tanfolyam – tippek, trükkök, technikák

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a csokoládét, szeretné megtanulni a bonbon készítésének technikáját

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a csokoládét, szeretné megtanulni a bonbon készítésének technikáját, vagy szeretné saját készítésű karácsonyi ajándékkal meglepni a szeretteit.
A háromórás kurzuson a résztvevők megtanulhatják a bonbonkészítés alapjait, egyedi, változatos bonbonokat készíthetnek, valódi belga csokoládéból (Belcolabe). Megismerkedhetnek a bonbonok sokszínűségével, a megfelelő alapanyagokkal és a beszerzési helyekkel. Az itt megtanult technikával a bonbonkészítés otthon is folytatható. A nap végén a résztvevők hazavihetik az elkészült bonbonokat díszcsomagolásban, valamint a bonbonöntő formát is.
A tanfolyamot vezeti: Kék Mónika szakképzett cukrász.
Részvételi díj: 8500,- Ft/fő, amely tartalmazza a bonbonöntő forma és a díszcsomagolás árát is.
Jelentkezni lehet december 2-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamot 8 fő jelentkezése esetén indítjuk.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@veszpremvmk.hu e-mailcímen.

Helyszín: VMK látványkonyha

Kezdés:  15:00
Belépő:  8 500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

tanfolyam