2024.04.13.
Agóra Veszprém
OROSZ GYURI: KÉRDEZZ! FELELEK - ÖNÁLLÓ STAND UP EST

A világon mindenki kérdez és sajnos erre valaki mindig válaszol is. A kérdésekkel soha nincs gond, annál inkább a válaszokkal

OPEN: VALTNER MÁLYKI MIKLÓS
A világon mindenki kérdez és sajnos erre valaki mindig válaszol is. A kérdésekkel soha nincs gond, annál inkább a válaszokkal. Orosz Gyuri szerint nem mindenki alkalmas arra, hogy válaszokat fogalmazzon meg. A humorista ezen az előadáson bármire válaszol, a közönség is kérdezhet. A válaszok úgy lesznek viccesek, hogy sokszor el is gondolkoztatnak. A műsorban sok fontos dolog kiderül. Megtudhatjuk, hogy mi lenne ha nem lennének madarak a földön, mi lenne ha nem lenne az interneten felnőtt tartalom, mit tegyünk ha a szomszéd lopja az áramunkat és arra is választ kapunk, hogy mit jelent, ha azt álmodjuk, hogy Daniel Craig vezeti az iskolánk buszát. Gyere és ismerd meg Orosz Gyuri válaszait a világ nagy kérdéseire. Mikor foglalod le a jegyed? Mit veszel fel az előadásra? Kivel jössz nevetni?
A műsort Gyuri Showder Klubos kollégája, Valtner Mályki Miklós nyitja meg.
 
JÓ, HA TUDOD
Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:30
Start: 19:00
 
HELYSZÍN
Az Agóra épületében egy 290 főt befogadó, korszerű, klimatizált, professzionális fény és hangtechnikával ellátott színházterem várja az érdeklődőket. Az épület teljes egészében akadálymentesített így a mozgásukban korlátozott és idősebb korosztály is kényelmesen tudja látogatni a foglalkozásokat és az előadásokat. A szintek között lift is a vendégek rendelkezésére áll.
 
JEGYEK
Normál jegy elővételben: 5.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 6.400 Ft/fő. A helyszínen, az Agóra jegypénztárában csak készpénzfizetéses jegyvásárlásra van lehetőség!
Diákjegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 4.400 Ft/fő.
Jegyek elővételi áron elérhetőek online és a rendezvény helyszínén. A helyszínen, az Agóra jegypénztárában csak készpénzfizetéses jegyvásárlásra van lehetőség!
Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!
 
 
Kezdés:  19:00
Belépő:  5900/6400 felnőtt
Helyszín:  Veszprém Agóra

színpadi rendezvény