2023.10.10. - 2023.10.15.
Agóra Veszprém
Cinema Mystica Veszprém

- immerzív digitális kiállítás

???? ????????????́????????????́????????́???????????? ???????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????!
A Cinema Mystica univerzum a fény, a hang és a művészet birodalma. Egy érzékszervi utazás, mely számos egyedi új média installáción vezet végig. A kiállító terek átalakulnak misztikus világokká, ahol elmosódnak a határok a valóság és a vízió között, ahol a néző részesévé válik az alkotásnak, és létrejön a varázslat...
A kiállítás alkotói újragondolták a művészet és a technológia kapcsolatát, létrehozva egy páratlan audiovizuális élményt, mely egyedülálló a hazai művészeti palettán.
A budapesti székhelyű Cinema Mystica csapata most Veszprémbe látogat, hogy három napon keresztül betekintést nyújtson ebbe, a különleges világba, ahol az installációk nem csak az érzékszerveket ejtik rabul, de az elgondolkodtató és meditatív tartalmak által kiragadják a nézőt a mindennapok szürkeségéből.
A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://agoraveszprem.hu/.../cinema-mystica-veszprem.../
Időpont: 2023. október 13 – 15., 10.00 és 19.00 között
Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ (Veszprém, Táborállás park 1.)
A program a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.
????????????́????????????????????????́???? ????????????????????????????́????????????́????
Előzetes regisztrációs jegyek 1 órás idősávokban válthatók, így biztos, hogy kényelmesen, túlzsúfoltság és várakozás nélkül tudja megtekinteni a kiállítást.
????Regisztrációs jegyet válthat: https://agoraveszprem.hu/.../cinema-mystica-veszprem.../
❗Mindenkit szeretettel várunk, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiállításon villogó fények, erős fényhatások fordulhatnak elő, így az erre érzékenyeknek nem ajánljuk a kiállítás megtekintését.
❗A kiállítást 14 éven aluliak csak felnőtt kíséretében tekinthetik meg.
Külön kérjük a szülőket vagy a felnőtt kísérőket, hogy figyeljenek oda az általuk kísért gyermekekre, mert anyagi felelősséggel tartoznak az általuk okozott károkért. Bármilyen kár jogi következményekkel járhat.
❗A kiállítás területén szakmai vagy kereskedelmi célú fényképezéshez a szolgáltató előzetes írásbeli engedélye szükséges.
Fényképezni csak vaku nélkül szabad!
Kérjük, vigyázzanak a kiállított tárgyakra, hogy az Önök után érkező látogatók is teljes pompájukban élvezhessék az alkotásokat. Kérjük, tartsák be az előírt távolságot, ahol ezt kérjük.
????????????Agóra Veszprém Kulturális Központ megközelítése????‍♂????
????Távolsági, helyközi busszal érkezőknek – www.menetrendek.hu
A Veszprém autóbusz-állomástól a Herend, Ajka, Pápa felé közlekedő helyközi buszjáratokkal a Jutasi úti lakótelepig, onnan gyalogosan 3 perc sétára található az Agóra épülete. A buszmegállóban leszállva, menetiránnyal ellentétes irányba indulva, az első utcán balra kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva az épülethez érkezünk.
????Helyijáratos busszal érkezőknek – www.vbusz.hu
A Veszprém autóbusz-állomástól a helyi járatos buszok közül a 4-es, 4A, a 7-es és a 7A számozású busszal kell menni a Munkácsy Mihály utca megállóig. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva bal kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán végig sétálva 5 perc alatt érünk az Agórához. Az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járatos buszról a Jutasi út 61. megállónál kell leszállni és menetiránnyal ellentétes irányban tovább haladni. Az első utca bal kéz felé, a Halle utca. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.
????Vonattal érkezőknek – www.menetrendek.hu
A Vasútállomásról az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járat visz a Jutasi út 61. megállójába, innen gyalogosan 3 perc az Agóra. A 4-es és a 4/A számozású busszal a Munkácsy Mihály utca megállóig kell menni. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva a jobb kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.
????Kerékpárral érkezőknek
Hagyd otthon a kocsid, tekerj az Agórába bringával! Az utazások tervezéséhez ajánljuk a Google Maps alkalmazást. Az épület bejárata mellett és a Kabóca bábszínház hátsó bejáratánál kerékpártároló található. A látogatás ideje alatt a kerékpár a tárolóhoz rögzítve lezárható. Ivóvízvételi, telefontöltési és snack automatából történő vásárlási lehetőség az Agóra épületében, nyitvatartási időben lehetséges.
Legközelebbi kerékpár szerviz: www.ronabike.hu
Veszprémből induló kerékpárutak: https://www.veszpreminfo.hu/.../veszprembol-indulo...
E-Bike bérlés és túrák: https://www.veszpreminfo.hu/hu/hely/e-bike-berles-es-turak
????Gyalogosan érkezőknek
Az Agóra épülete a Jutasi úti lakótelepen, a Táborállás park 1-ben található. A Veszprém autóbusz-állomástól a Jutasi úton gyalogosan haladva körülbelül 15 perces sétával érhető el. A Vasútállomástól, szintén a Jutasi úton, a belváros irányába haladva 10 perces sétaúttal közelíthető meg.
????Autóval érkezőknek
Ingyenes a parkolási lehetőség az egész lakótelepen és közvetlen az Agóra épülete körül. A helyek száma azonban korlátozott, ezért érdemes a fent megjelölt tömegközlekedési eszközök valamelyikével érkezni.
Kezdés:  10:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

kiállítás