2022.06.11.
Agóra Veszprém
Digitális nomádom

A DIGITÁLIS NOMÁDOM A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON - KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL

Kik a digitális nomádok, és miért választják ezt az életmódot? Oláh Katában akkor merültek fel ezek a kérdések, mikor a saját lánya is digitális nomádnak állt. Oknyomozásából anya és lánya közötti, országokon és éveken átívelő bensőséges dokumentumfilm lett.
Új társadalmi csoport a digitális nomádok, akik interneten keresztül dolgoznak, így nincsenek fizikailag helyhez kötve. Kik ők, és miért választják ezt az életmódot? Éretlenek, akik nem akarnak felnőni és felelősséget vállalni, vagy bátor tehetségek, akik számára fontos a szabadság és a függetlenség? Ezek a kérdések merültek fel elsőként Oláh Katában, mikor a saját lánya is digitális nomádnak állt. Oknyomozásából anya és lánya közötti, országokon és éveken átívelő bensőséges dokumentumfilm lett, amely olyan egyetemes témákat tárgyal kíméletlen őszinteséggel, mint a belső szabadság, a boldogság, a szülői felelősség, és minden, ami közte van.
Rendező: Oláh Kata
Szereplők: Oláh Kata, Egely Kati, Szűcs Péter, Vígh Bori, Daniel Philip Conn, Ela Elbaz
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/digitalis-nomadom
Vetítés:
Június 10., 13:00 / Balaton Mozi
Június 11., 20:30 / Agóra Kulturális Központ
12 éven aluliak számára nem ajánlott.
ℹ️ https://mozgokepfesztival.hu/
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
????Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
????Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket
Kezdés:  20:30
Belépő:  500.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

filmvetítés mozi