2022.04.05.
Agóra Veszprém
ELMARAD! Tavaszi megújulás a természet erejével

ELMARAD! Előadók: Dr. Nagy Alinda és Klatsmányi Péter, a Napsugár Központ munkatársai

Tavaszi megújulás a természet erejével - Workshop
Előadók: Dr. Nagy Alinda és Klatsmányi Péter, a Napsugár Központ munkatársai
Minden évszaknak van egy rá jellemző ereje, a tavasz a megújulást, a tisztulást hordozza magában, és ahogy jelen van a természetben, úgy annak részeként az embernek is lehetősége van megragadni ezt az erőt.????
A tavasz minden évben csodálatos lehetőséget ad arra, hogy megváljunk mindattól, ami már idejétmúlt és teret adhassunk az új energiáknak. Ahhoz, hogy ez a megújulás teljes lehessen, emberi teljességünk minden szintjét át kell hatnia, a testünket, a lelkünket és a szellemünket is. A workshoppal mindehhez szeretnénk segítséget nyújtani. ????
Mi minden vár ránk az este során?
• Hasznos útmutatásokat kapunk ahhoz, hogyan segíthetjük egyszerű módszerekkel a testi, lelki és szellemi megújulásunkat.????
• Megismerkedünk a tavaszi megtisztulást segítő gyógynövényekkel, megcsodálva szépségüket és jótékony hatásukat.
• Japán doin gyakorlatokat tanulunk, amelyek amellett, hogy hatékonyan támogatják az energetikai tisztulásunkat és feltöltődésünket, a pszichénkre is relaxáló, megnyugtató és tudatosító hatással vannak.
• Megismerünk virágokból készült eszenciákat, amelyek a finomabb szintű tisztulásunkat és újjászületésünket támogatják.????
Részvételi díj: 3.200 Ft/fő
Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@agoraveszprem.hu e-mail címen vagy a 88/429-111-es telefonszámon.
Jelentkezési határidő: 2022. március 29.
A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
????
„A Tavasz örök: évente egyszer eljön hozzánk, és láthatóvá válik a fényben és a virágokban, a melegségben és a hangokban. De ez az egyszeri megnyilvánulása is elég, hogy az év többi napján megőrizzük titkának magját: felébredni minden reggel, élni minden nap, kihasználni minden órát, és megőrizni a naponkénti újjászületéshez szükséges frissességet.”
Kezdés:  17:30
Belépő:  3.200.-/fő
Helyszín:  Veszprém Agóra

ismeretterjesztő előadás