2021.10.16.
Agóra Veszprém
Hungarikumok a modern konyhában 2. rész

A Tokaji Aszú és a hízott liba

5 részes sorozatunkra mindenkit várunk, aki
• érdekelődik a Hungarikumok iránt
• szeretne többet tudni a sütés-főzés modern irányzatairól
• új receptekkel bővítené az otthoni menüsort
• szeretné különleges ételekkel meglepni a családját
 
Az oktató: Tornyos Balázs kreatív séf
A kurzuson a részvétel ingyenes, a létszám korlátozott! Előzetes jelentkezés szükséges
 
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Helyszín: Látványkonyha
 
A rendezvény a HUNG-2020/6427 pályázati azonosítószámú "Világraszóló hungarikumaink a hétköznapokban" című pályázat keretében valósul meg.
Kezdés:  15:00
Belépő:  0.-
Helyszín:  Veszprém Agóra

előadás gasztronómia