2017.02.24. - 2017.02.24.
Laczkó Dezső Múzeum
oPartY Vasarely jelmezes kockafarsang a Múzeumban

oPartY Vasarely jelmezes kockafarsang a Laczkó Dezső Múzeumban

oPartY

Vasarely jelmezes kockafarsang a Laczkó Dezső MúzeumbanA Laczkó Dezső Múzeum 2017. február 24-én, pénteken 19 órától Vasarely jelmezes kockafarsangra várja az érdeklődőket.

Az oPartY névre keresztelt rendhagyó farsangi rendezvény célja, hogy a világhírű op-art művész időszaki kiállításához kapcsolódóan kötetlen, összművészeti, szórakoztató kulturális programmal ünnepeljük Vasarely művészetét és lezárjuk a 2017-es farsangi időszakot.

Dress code: geometria, csíkok, kockák, színek

Belépő: 500 Ft

A Laczkó Dezső Múzeum 2017. február 24-én, pénteken 19 órakor nyitja meg kapuit az oPartY-ra érkező vendégek előtt. Farsangi buli révén jelmezben, csíkosban, kockásban, geometrikus öltözékben várja a Múzeum a résztvevőket.A hivatalos program:

19:15-től, Sipos Anna művészettörténész rendhagyó „idegenvezetésével” indul, mely során mindenki megismerkedhet az optikai művészet és Vasarely világával.

A szaktárlatvezetés a Tervezz Jelmezt! rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetésével zárul. A pályázatra érkező művekből rendezett kiállítás az est során a Látványkönyvtárban tekinthető meg.

Ezután lehetőség nyílik megtekinteni a Laczkó Dezső Múzeum gasztronómiai kiállítását, belekóstolni az Étel/élet Ízek és terek a gasztronómia világából című kiállítás hangulatába.

20:30-kor a FootNotes Dance Company táncosainak performace sorozatát láthatja a közönség. A szóló, páros és csoportos produkciók megidézik, újragondolják a kiállítás képeit, és ráhangolnak az est további perceire.

Az igazi oPartY hangulatról MESTERHÁZY (SYRUP) gondoskodik, aki 21 órától 23 óráig keveri a 70-es évek szinti pop és elektronikus zene slágereit.

A múzeum aulája tánctérré változik, a teret belengi az op-art művészet.

A szomjazókat a Kávé- és Teaház az Íródeákhoz pultja várja a Tudástérben kialakított büfében.A Laczkó Dezső Múzeum sok szeretettel és extra meglepetésekkel várja látogatóit!Kapcsolódó kiállítás: Vasarely 110-20

http://ldm.hu/hu/kiallitasok/idoszakos/victor-vasarely-110-20

Rajzpályázati felhívás:

http://ldm.hu/hu/hirek/tervezz-jelmezt

További információk, friss hírek:

https://www.facebook.com/events/241334806318656/

Kezdés:  19:00
Belépő:  500,-
Helyszín:  Laczkó Dezső Múzeum

családi rendezvény kiállítás művészeti bemutató tárlatvezetés zenés rendezvény