2020.05.29.
Veszprémi Programiroda
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása - ÚJ IDŐPONTBAN

Lelki környezetszennyezés, szellemi környezetvédelem

Tisztelt Közönségünk!

Az eredetileg 2020. május 29. napjára tervezett rendezvény 2020. október 15-én kerül megrendezésre. Az előadásra korábban megváltott belépőjegyek természetesen az új időpontra is automatikusan érvényesek, illetve április 3-ig visszaválthatók (ezesetben kérjük, írjanak a belepojegyek@gmail.com e-mail címre és segítenek Önöknek).

Biztosak vagyunk benne, hogy az új időpontban is nagyszerű estünk lesz!

Köszönjük megértésüket!

Az aktuális információkért kérjük, kövessék figyelemmel a Hangvilla honlapját, valamint a Facebook esemény leírását, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.

 


Az extrovertált kultúrában a külső dolgokkal foglalkozunk, a bennünket körülvevő világgal. Manapság bekövetkezett az a helyzet, amit klímakatasztrófának, ökoválságnak nevezünk. Az emberiség pusztítja a környezetét: a földet, a tüzet, a vizet, a levegőt.
És még valamit: magát az embert. A szocializációnk, a neveltetésünk azonban nem olyan, hogy arra tanítson, hogyan forduljunk befelé, hogy ezt a belső univerzumot is megismerjük.
Nem csak a környezetünkért, de Önmagunkért is felelősek vagyunk! 

Kezdés:  18:00
Belépő:  3490 Ft
Helyszín:  Hangvilla Színházterem